Blog

4 jaar ME Fysio!

Vandaag bestaat ME Fysio 4 jaar! Tijd voor een persoonlijke blog hierover.

Jeetje wat vliegt de tijd! Ik weet nog goed dat ik 4 jaar geleden mijn baan had opgezegd om samen met mijn vriend onze droom waar te maken en ons eigen bedrijf te starten. Wat vond ik het spannend! Alle zekerheid opgeven en maar afwachten of het zou lukken. Maar dit was het moment en onze kans! We wisten van elkaar dat we er beiden alles voor zouden geven om het tot een succes te maken. Micha had het plaatje in z’n hoofd met een grotere praktijk met meerdere kamers en therapeuten. Ik zag ons tot ons pensioen wel met z’n tweeën in één kamer werken. Dat vond Micha ook prima. We besloten vooral klein te blijven zodat we alle klanten persoonlijk blijven kennen.

Onze startdatum (1 september 2014) naderde en we zaten erg in de stress (ik meer dan Micha), want onze kamer was nog niet klaar (eigenlijk nog niet gebouwd zelfs). We wilden nu ook echt beginnen en niet langer wachten met starten (we hadden ook geen baan meer). Ook al moesten we natuurlijk alles nog vanaf nul af aan opbouwen, toch was een kamer hierbij wel wenselijk.

We besloten een kamer in een hoek van de zaal te ‘bouwen’. Een beetje het camping gevoel waar Micha zo van houdt, met ook een beetje de luxe (lekker bed) waar ik dan weer meer fan van ben. We waren helemaal trots op ons gebouwde en ingerichte hoekje. De muren van dozen, een kamerscherm bij de ingang, een behandelbank, kast en bureau. Prima. Op dat moment wel een teleurstelling dat we niet meteen een mooie kamer konden laten zien. Maar achteraf helemaal geen slecht begin. Dit wekte de interesse van veel mensen, waardoor we snel de aandacht hadden van een groot publiek. Aan de lopende band deden we gezondheidschecks en blessure spreekuren (gratis) en maakten veel mensen met ons een praatje. Hier kwamen al snel een hoop fysiotherapie klanten uit. De eerste weken werkten we lange dagen samen. We deden om en om behandelingen in de kamer, klusten een hoop om de kamer (die er inmiddels was) van binnen ook gezellig te maken en regelden daarna thuis op de computer nog allerlei zaken (zoals contracten met de zorgverzekeraars). Na een paar maanden liep de praktijk al goed en kregen we veel waardering voor onze inzet. We waren super blij met de stap om voor ons zelf te beginnen (en dat zijn we nog steeds)!

Inmiddels zijn we vier jaar verder (tussendoor ook nog getrouwd en moeder van een prachtige dochter geworden). Hebben we drie kamers en een erg leuk en goed team van vijf collega’s. Naast ons werken Anouk, Jaron en Kevin. Ik vind het nog steeds ongelooflijk dat we zo gegroeid zijn en het allemaal zo goed gaat. Groter dan dit willen we niet worden. Misschien nog één collega met een andere specialisatie erbij in de toekomst maar dan vinden we het ook wel mooi. Zo denk ik er nu over haha. Maarja vier jaar geleden dacht ik ook dat we met z’n tweeën zouden blijven werken… Dus de toekomst zal het leren…

Aandacht voor de cliënt vinden we belangrijk. Omdat we niet zo groot zijn kunnen we dat ook waarborgen. Wij zijn allemaal enthousiast en houden van ons werk. Wij halen veel voldoening uit het verminderen van klachten en de waardering die we daar voor terug krijgen. Persoonlijke aandacht, tevredenheid en kwaliteit staan bij ons voorop. En dat onderscheidt ons ook van andere praktijken. Wij maken altijd van meerdere behandelmethodes gebruik. Dry Needling is iets wat wij veel gebruiken bij spierklachten.

Ik hoop dat wij nog heel lang heel veel mensen kunnen helpen. En kunnen blijven doen waar wij zo van genieten! Mensen klachtenvrij maken!

Wij genieten nog even heerlijk met onze dochter van ons 4-jarig jubileum op vakantie! Haar vertellend dat het belangrijk is je dromen waar te maken. Als je iets graag wilt, ga er dan voor!

Els

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP