Kwaliteit

Kwaliteit

Centraal Kwaliteitsregister

Wij zijn aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie) en ondersteunen en voldoen aan hun kwaliteitsbeleid. We zijn ingeschreven in het BIG register voor paramedici en bij het CKR (Centraal Kwaliteits Register voor fysiotherapeuten). Om in het Centraal Kwaliteits Register opgenomen te worden moet voldaan worden aan hoge eisen, zoals het volgen van beroepsinhoudelijke bij- en nascholingscursussen en het volgen van de beroepsrichtlijnen.

Tevens zijn wij aangesloten bij de Vereniging voor Hart-, Vaat- en Longfysiotherapie en het LoRNA (Long Revalidatie Netwerk Amsterdam)

Patiënten tevredenheid

Wij meten de tevredenheid en ervaringen van onze cliënten. Dit doen wij door uitbehandelde cliënten, door een onafhankelijk bureau genaamd Qualizorg, via de mail uit te nodigen een vragenlijst in te vullen, de FPM (Fysio Prestatie Monitor).

Fysio Prestatie Monitor

De Fysio Prestatie Monitor maakt gebruik van de CQ-index Fysiotherapie vragenlijst. Deze landelijk gevalideerde vragenlijst brengt de tevredenheid van de patiënten over de fysiotherapeut en fysiotherapiepraktijk in kaart. De CQ-index wordt momenteel door meerdere partijen gezien als een belangrijk instrument voor kwaliteit bekeken vanuit het perspectief van de patiënt.

De door de patiënt ingevulde vragenlijst wordt anoniem verwerkt. De gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt dan voor het toetsen van de kwaliteit van de verleende zorg. Het kost u ongeveer 10-15 minuten om de vragenlijst in te vullen.

Meer informatie vindt u op Fysio Prestatie Monitor

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP