Blog

Manueel Therapeut

Vanaf 30 september 2019 is bij ons Margot Stap aan het werk in Hoofddorp. Zij is naast fysiotherapeut (sinds 2005) ook manueel therapeut (sinds 2012).

Margot is gespecialiseerd in dry needling, coccygodynie (het pijnlijke stuitje), bekkenklachten en bekkenpijn, medical taping, medische fitnesstraining en het Mc Kenzie-concept voor de rug. Ze heeft affiniteit met patiënten van jong tot oud en bezit ook specifieke geriatrische kennis (oa valscreening/valpreventie).

Haar hobby’s zijn hardlopen (met de atletiek vereniging Hoofddorp) en fitness. Maar ook leuke dingen doen met haar dochter (2015) en vrienden/familie zijn voor haar erg belangrijk.

Margot is een enthousiaste en gedreven therapeut die er alles aan zal doen om de cliënt op zijn gemak te stellen maar ook een zo effectief mogelijke behandeling te geven. Ze combineert haar diverse behandeltechnieken en heeft al jaren ervaring. Bijscholen blijft voor haar heel belangrijk.

Wij zijn blij dat wij met een manueel therapeut een extra specialisme (manuele therapie) in huis hebben. Wij maken veel gebruik van elkaars kennis en kunde. Elke fysiotherapeut bij ME Fysio heeft zijn eigen specialisme.

Wat zou een manueel therapeut extra kunnen betekenen?
Manueel therapeuten zijn gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in de ledematen (armen en benen). Ze kijken naar de manier waarop mensen bewegen en zorgen dat de gewrichten beter werken. Manueel therapeuten hebben na een studie fysiotherapie een driejarige vervolgopleiding manuele therapie gevolgd.

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP