Over ons

ME fysio kamer en MEME Fysio is opgericht in 2014 door Micha en Els. Wij zijn twee ervaren, enthousiaste fysiotherapeuten, die veel liefde voor ons vak hebben. ME zijn onze voorletters en ME Fysio is tevens spreektaal voor ‘mijn fysio’. Inmiddels is de praktijk uitgebreid met vijf enthousiaste collega’s:
Anouk, Tim, Margot, Laura en Ferdi. Onze praktijk is gevestigd aan de J.C. Beetslaan in Hoofddorp. Dit is in het fitnesscentrum van Basic Fit.

Tijdens de behandelperiode maken wij gebruik van de mogelijkheden en apparatuur van het fitnesscentrum. Er is een breed aanbod aan oefentoestellen beschikbaar. Daarnaast maken wij veel gebruik van (de combinatie met) ‘hands-on’ fysiotherapie.

Wij hebben beiden diverse cursussen en specialisaties gevolgd. Zoals manuele technieken volgens Mulligan en McKenzie, kinesiotaping en Dry Needling.

Els heeft zich verder gespecialiseerd in longfysiotherapie (specialisatie COPD & Astma). Micha is sportfysiotherapeut. Wij hebben beiden veel ervaring met orthopedische revalidatie en fitness.

Aandacht voor de cliënt, tevredenheid en leveren van kwaliteit  vinden wij heel belangrijk. Dit komt op de eerste plaats. Iedere cliënt krijgt een behandeling die bij hem/haar past. Gekeken wordt naar wat de cliënt nodig heeft en naar de mogelijkheden die er zijn. Samen met de cliënt wordt een behandelplan opgesteld, gericht op zijn/haar doelen.

Voor meer informatie over ons, kunt u kijken bij:
Visie
Fysiotherapeuten
Specialisaties
Netwerken
Stagebegeleiding

ME Fysio, Micha Monster en Els de Wit, fysiotherapie in Hoofddorp

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP