Over ons

ME fysio kamer en MEME Fysio is als fysiotherapie praktijk in Hoofddorp opgericht in 2014 door Micha en Els. Twee ervaren, enthousiaste fysiotherapeuten, die veel liefde voor het fysiotherapie vak hebben. ME zijn hun voorletters en ME Fysio is tevens spreektaal voor ‘mijn fysio’. Inmiddels is de praktijk uitgebreid met enthousiaste collega fysiotherapeuten:
Margot, Laura, Lisette, Ron en Ferdi. De eerste fysiotherapie praktijk is gevestigd aan de J.C. Beetslaan in Hoofddorp. Sinds 2023 is er een extra vestiging bij gekomen op de Grotenhuysweg 100 in Purmerend. Beide fysiotherapiepraktijken bevinden zich in een fitnesscentrum van Basic Fit

Tijdens de behandelperiode kan gebruik gemaakt worden van de mogelijkheden en apparatuur van het fitnesscentrum. Er is een breed aanbod aan apparaten beschikbaar. Daarnaast wordt veel gebruik van (de combinatie met) ‘hands-on’ fysiotherapie.

Elke fysiotherapeut in de praktijk heeft zijn eigen specialisatie. Binnen de praktijk zijn hierom meerdere specialisaties aanwezig. Zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, longfysiotherapie, arbeidsfysiotherapie, orthopedische revalidatie, traumarevalidatie, coccygodynie/stuitpijn therapie, bekkenpijn, dry needling, kinesiotaping/medical taping

Aandacht voor de cliënt, tevredenheid en leveren van kwaliteit staat centraal. Iedere cliënt krijgt een behandeling die bij hem/haar past. Gekeken wordt naar wat de cliënt nodig heeft en naar de mogelijkheden die er zijn. Samen met de cliënt wordt een behandelplan opgesteld, gericht op zijn/haar doelen.

Voor meer informatie over ME Fysio, kunt u kijken bij:
Visie
Fysiotherapeuten
Specialisaties
Netwerken
Stagebegeleiding

ME Fysio, Micha en Els, fysiotherapie in Hoofddorp en Purmerend

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP