Anouk Habraken

Anouk Habraken ME Fysio in Hoofddorp

Ik ben Anouk Habraken. Sinds juli 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn afstuderen ben ik in verschillende fysiotherapiepraktijken werkzaam geweest om werkervaring op te doen. Sinds maart 2017 werk ik bij ME fysio.

Ik ben Msc oncologie fysiotherapeut, oedeemfysiotherapeut en gespecialiseerd longfysiotherapeut (in het bijzonder COPD, Astma en COVID-19). Bijscholen en mezelf ontwikkelen vind ik leuk en belangrijk. Daarom ben ik bezig met de master revalidatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit van Brussel.

Verder ben ik gespecialiseerd in Dry Needling. En ik heb een cursus  ‘Revalidatie bij patiënten met chronische aandoeningen’ gevolgd. Deze chronische aandoeningen lopen uiteen van artrose in de knie tot revalidatie bij longproblematiek. Stress kan een grote factor zijn in het tot stand komen of houden van fysieke problematiek. Daarom heb ik ook een verdiepingsprogramma stressmanagement gevolgd.

Tijdens mijn werkzaamheden als fysiotherapeut heb ik mij breed georiënteerd, waardoor ik ervaring heb opgedaan met een grote diversiteit aan klachten. Zo kan ik goed een sportklacht behandelen, maar ook geriatrische problematiek. Echter mijn grootste specialisme ligt bij de oncologie, long- en oedeemfysiotherapie

Ik ben aangesloten bij een aantal netwerken:

– Vereniging van Hart, Vaat- en Longfysiotherapie
– FysioZorg Haarlemmermeer
– COPD Netwerk Haarlemmermeer en Zuid-Kennemerland
– Oncologienetwerk fysiotherapie Kennemerland
– Onconet

Ik hou zelf erg van sporten. Ik heb lang gevoetbald en ben bij verschillende voetbalevenementen als fysiotherapeut werkzaam geweest. Maar inmiddels heb ik mijn echte passie gevonden in het skiën en tennissen. Daarnaast doe ik nog aan fitness.

Vanaf jongs af aan was ik al gefascineerd door (para)medische beroepen. Ik begeleid mensen graag tijdens hun revalidatie. Ik ben zeer gedreven in mijn werk als fysiotherapeut en haal hier veel voldoening uit. De cliënt staat tijdens mijn behandeling centraal. Samen met de cliënt maak ik een passend behandelplan.

U kunt mij, bereiken via de mail: anouk@mefysio.com of bellen/appen op telefoonnummer
06-15471354 om een afspraak te maken.

Ik ben in het KRF NL (kwaliteitskeurmerk van het KNGF) ingeschreven en BIG geregistreerd onder nummer 79921565404.

 

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP