Anouk Habraken

Anouk Habraken ME Fysio in HoofddorpIk ben Anouk Habraken. Sinds juli 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn afstuderen ben ik in verschillende fysiotherapiepraktijken werkzaam geweest om werkervaring op te doen. Sinds maart 2017 werk ik bij ME fysio.

Bijscholen en mezelf ontwikkelen vind ik leuk en belangrijk. Ik heb een cursus ‘Revalidatie bij patiënten met chronische aandoeningen’ gevolgd. Deze chronische aandoeningen lopen uiteen van artrose in de knie tot revalidatie na een beroerte. Daarnaast heb ik een verdiepingsprogramma stressmanagement gevolgd en een cursus patroonherkenning en behandeling bij schouder- en elleboogklachten. Tijdens mijn opleiding heb ik het vak ‘massagetherapie’ gegeven aan eerstejaars studenten. Ook ben ik als onderzoeker werkzaam geweest bij een grootschalig onderzoek vanuit het AMC (‘hospital ADL-study’). Verder ben ik gespecialiseerd (en gediplomeerd) in longfysiotherapie (in het bijzonder COPD & Astma) en Dry Needling. Daarnaast heb ik ervaring met (stabilisatie) behandeling bij zwangere vrouwen met rug- en bekkenklachten. Ik volg momenteel de opleiding tot Oedeemfysiotherapeut.

Tijdens mijn werkzaamheden als fysiotherapeut heb ik mij breed georiënteerd, waardoor ik ervaring heb opgedaan met een grote diversiteit aan klachten. Zo kan ik goed een sportklacht behandelen, maar ook geriatrische problematiek.

Ik heb lang gevoetbald en tijdens mijn studie ben ik bij verschillende voetbalevenementen als fysiotherapeut werkzaam geweest. Op het gebied van sport doe ik momenteel aan fitness en skiën.

Vanaf jongs af aan was ik al gefascineerd door (para)medische beroepen. Ik begeleid mensen graag tijdens hun revalidatie. Ik ben zeer gedreven in mijn werk als fysiotherapeut en haal hier veel voldoening uit. De cliënt staat tijdens mijn behandeling centraal. En ik maak samen met de cliënt een passend behandelplan.

U kunt mij, bereiken via de mail: anoukmefysio@gmail.com of bellen op telefoonnummer
06-15471354 om een afspraak te maken.

Ik ben in het CKR (Centraal Kwaliteits Register van het KNGF) ingeschreven en BIG geregistreerd onder nummer 79921565404.

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP