Els de Wit

Els de Wit

Ik ben Els de Wit. In juli 2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds die tijd ben ik werkzaam in het vak.

Naast de algemene fysiotherapie ben ik (sinds 2012) gespecialiseerd in longfysiotherapie (in het bijzonder COPD & Astma) en arbeidsfysiotherapie (2020). Ik ben Adviseur Arbeid & Gezondheid. Verder zit ik als fysiotherapeut in de kwaliteitscommissie COPD & Astma van de Zorggroep Haarlemmermeer. 

Daarnaast heb ik diverse cursussen gedaan als medical (kinesio)taping, manuele technieken volgens het Mulligan concept (voor alle gewrichten en wervelkolom) en Mc Kenzie (voor de rug) en Dry Needling. Tevens heb ik veel ervaring met orthopedische, sport- en trauma revalidatie. 

Ik ben aangesloten bij een aantal netwerken:

LoRNA (Long Revalidatie Netwerk Amsterdam)
– Haarlemmermeer Ketenzorg (COPD)
Vereniging van Hart, Vaat- en Longfysiotherapie
FysioZorg Haarlemmermeer

Ik doe recreatief aan fitness. In het verleden heb ik lange tijd schoonspringen gedaan, geturnd en paardgereden. Ook was ik coach en jurylid bij het schoonspringen. Ik vind het erg leuk om met sport bezig te zijn en ook anderen hierin te coachen/begeleiden. Verder zijn mijn kinderen mijn hobby! Ik heb een dochter (dec 2017) en zoon (sept 2020) waar ik enorm van geniet. In 2014 ben ik samen met mijn man Micha ‘ME Fysio’ in Hoofddorp gestart. Inmiddels is onze praktijk uitgebreid met een vestiging in Purmerend en met leuke collega’s met allemaal hun eigen specialisatie en zit ik nog steeds vol energie om de praktijk draaiende te houden en zoveel mogelijk cliënten te helpen! 

Ik ben enthousiast en wil graag mensen helpen. Aandacht voor de cliënt en behandeling, gericht op de individuele mogelijkheden vind ik erg belangrijk. 

U kunt mij bereiken via de mail: info@mefysio.com of bellen/appen op telefoonnummer 06-37330248 om een afspraak te maken.

Ik ben in het KRF NL (kwaliteitskeurmerk van het KNGF) ingeschreven en BIG geregistreerd onder nummer 99912928604.

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP