Kevin Melman

Ik ben Kevin Melman. Ik ben sinds juni 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn studie ben ik direct begonnen met werken als fysiotherapeut. Ik heb toen diverse waarnemingen in en rond Amsterdam gedaan. Hier heb ik onder andere veel ervaring op gedaan met de revalidatie van sportblessures en orthopedische klachten. Ik heb longpatiënten begeleid en ervaring op gedaan met mobilisaties, om door middel van manuele technieken een gewricht beter te laten functioneren.

Tijdens mijn studie heb ik (extra) een module sportfysiotherapie en verdieping in stressmanagement gedaan. Ik was verzorger van een voetbalteam (DIOS 1) en heb een jaar een cursus bij Ajax gevolgd om mij meer in de topsport te verdiepen. Verder heb ik mij na mijn studie gespecialiseerd in medical (kinesio) taping en dry needling. Tijdens mijn behandeling combineer ik de verschillende behandeltechnieken. Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij ME Fysio.

Ik ben zelf actief in de sport en altijd al geweest. Ik speel waterpolo in het eerste van Oceanus en hierbij probeer ik nog tussendoor te fitnessen. Tevens geef ik core stability training aan de herenselectie. Ook heb ik jaren waterpolotraining gegeven aan teams onder de 13 en 15 gemengd.

Ik ben enthousiast, behulpzaam en ambitieus. Als fysiotherapeut vind ik het erg belangrijk dat iedereen zijn (sport)activiteiten optimaal kan benutten. Ik zal er alles aan doen om de oorzaak van de klacht te achterhalen en samen met de cliënt te zorgen dat de (sport)activiteiten weer opgepakt kunnen worden. Hierbij ga ik zo effectief en efficiënt mogelijk te werk en maak ik gebruik van een gecombineerde fysiotherapeutische behandeling om het herstel te bevorderen.

U kunt mij bereiken via de mail: kevinmefysio@gmail.com of bellen op telefoonnummer
06-55072216 om een afspraak te maken.

Ik ben in het CKR (Centraal Kwaliteits Register van het KNGF) ingeschreven en BIG geregistreerd onder nummer 19923155604.

× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP
ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp