Lisette Borst

Ik ben Lisette Borst. Sinds juli 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Tot begin 2017 ben ik als waarnemer bij verschillende praktijken werkzaam geweest, hierdoor heb ik heel breed ervaring op kunnen doen. Vanaf 2017 ben ik werkzaam geweest in een praktijk in Amsterdam Nieuw-West. In juli 2023 ben ik begonnen bij ME Fysio.

In 2022 heb ik mijn master in de manuele therapie afgerond aan Breederode Hogeschool in Rotterdam. Naast de hands-on technieken wordt er tijdens deze opleiding veel aandacht besteed aan (positieve) gezondheid van de cliënt. Dit heeft mij als manueel therapeut geleerd naar een groter geheel te kijken mbt de klacht, met als doel de cliënt op een goede en gezonde manier te leren bewegen.

Naast mijn specialisatie in de wervelkolom (rug/nek) heb ik veel ervaring in orthopedische revalidatie en traumarevalidatie. Communicatie is bij elke behandeling belangrijk, maar ik merk dat bij deze groep cliënten een extra duidelijke uitleg heel belangrijk is. Er is iets gedaan aan het lichaam wat levensveranderend kan zijn en daar is uitleg bij nodig.

Aanvullend heb ik cursussen gevolgd met betrekking tot traumatologie (traumarevalidatie), nekklachten en medical taping/kinesiotaping.

Naast mijn hobby hardlopen is reizen een grote passie. De verschillende culturen fascineren mij en dan voornamelijk de Latijns-Amerikaanse cultuur. Het liefst reis ik (met mijn matige kennis van de  Spaanse taal) door deze authentieke gebieden heen.

Ik vind het leuk om breed naar de klachten te kijken, op deze manier zoveel mogelijk de oorzaak te achterhalen en welke factoren van invloed zijn, om vervolgens samen een behandelplan op maat te maken. Ik ben enthousiast en combineer graag meerdere behandeltechnieken om zo effectief mogelijk te behandelen!

U kunt mij bereiken via de mail: lisette@mefysio.com of bellen/whatsappen op telefoonnummer 06-11251489 om een afspraak te maken. Ik ben in het Keurmerk kwaliteitsregister ingeschreven en BIG geregistreerd onder nummer 49918570604.

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP