Micha Monster

Micha Monster

Ik ben Micha Monster, algemeen fysiotherapeut (afgestudeerd in 2004 in Nijmegen), sportfysiotherapeut en arbeidsfysiotherapeut.

Naast de vele werkervaring heb ik diverse cursussen/bijscholing gedaan: Mulligan manuele technieken Deel A en B, Dry Needling, kinesiotaping, rugscholing en Nordic walking.

Ook heb ik veel ervaring met orthopedische revalidatie en fitness begeleiding.

Tot juni 2011 heb ik in Duitsland gewerkt, echter de heimwee naar Nederland was groot. Ik ben daarna bij een grote praktijk in Amsterdam en Hoofddorp gaan werken. In 2014 ben ik samen met mijn vrouw Els een nieuwe uitdaging aangegaan met het starten van ‘ME Fysio’.

Ik ben enthousiast, gedreven en sportief. Ik heb een aantal jaar een voetbalteam begeleid als fysiotherapeut en aan groepen Rug- en Tilscholing gegeven.

Ik vind het leuk om met mensen bezig te zijn en hen te informeren over hun klachten en te zien dat ze hun doelen bereiken door de behandeling. De cliënt staat altijd op de voorgrond, samen met hem/haar bespreek ik de behandelmethoden die ik wil gaan toepassen en komen we tot gezamenlijke doelen.

Sporten: hardlopen en fitness. In de winter doe ik aan snowboarden/skiën en in de zomer aan windsurfen. In het verleden heb ik aan tennis en voetbal gedaan. Nu geniet ik er ook enorm van om met mijn dochter (dec ’17) en zoon (sept ’20) er op uit te gaan.
Als Adviseur Arbeid & Gezondheid adviseer ik ook sinds 2020 graag werknemers en bedrijven mbt duurzame inzetbaarheid, preventie en re-integratie (op locatie). 

U kunt mij bereiken via de mail: info@mefysio.com of bellen op telefoonnummer 06-37330254 om een afspraak te maken.

Ik ben in het KRF NL (kwaliteitskeurmerk van het KNGF) ingeschreven en BIG geregistreerd onder nummer 99062156504.

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP