Ferdi Hek

Ferdi Hek, Fysiotherapeut en Manueel Therapeut bij ME Fysio

Ik ben Ferdi Hek, algemeen fysiotherapeut sinds 2010 (Hogeschool van Amsterdam) en manueel therapeut sinds 2014 (School Manuele Therapie Utrecht). Daarnaast heb ik de cursus Dry Needling gevolgd in Domburg.

Mijn specialisaties liggen op het gebied van schouderklachten en kaakklachten. Mijn methodiek van werken is voornamelijk ‘hands on’ (in de behandelkamer), waarin ik een combinatie maak van manuele therapie en fysiotherapie. Maar ik zal ook oefeningen meegeven voor thuis of in de fitness.

Ik heb een passie voor sport en ben bijna dagelijks te vinden in de sportschool. Dit heeft mijzelf ook geholpen beter te voelen wat er in het lichaam gebeurt en mijn lichaam beter te leren kennen door oefeningen zelf te ondergaan.

Het leukste van mijn werk vind ik het helpen van anderen. Iedere cliënt geef ik een behandeling die bij hem/haar past en afgesteld is op zijn/haar doelen. Ik ben enthousiast, empatisch en altijd een goed humeur.

U kunt mij bereiken via de mail: ferdi@mefysio.com of bellen op telefoonnummer 06-83136857 om een afspraak te maken.

Ik ben in het CKR (Centraal Kwaliteits Register van het KNGF) ingeschreven en BIG geregistreerd onder nummer 89912911904.

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP