Pascal Verheul

Ik ben Pascal Verheul, sinds maart 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn afstuderen ben ik direct gaan werken in een praktijk in Amstelveen, waar ik veel ervaring heb opgedaan in de revalidatie van sportblessures. Sinds september 2017 werk ik bij ME Fysio.

Sport is altijd erg belangrijk geweest voor mij. In mijn jeugd heb ik veel gevoetbald en ben hierdoor ook in aanraking gekomen met de fysiotherapie, hier is mijn interesse uit voortgevloeid. Momenteel ben ik op het vlak van sport veel bezig met hardlopen, kickboksen en fitness.

Ik heb een verdiepingsprogramma voor “Myofasciale Triggerpoints” gevolgd en mijn dry needling diploma. Daarnaast heb ik schoudercursussen gedaan, omdat ik de schouder een erg interessant gewricht vind. Ik heb ervaring opgedaan met Driedimensionale Artokinematische Mobilisaties (binnen diverse gewrichten), om door middel van manuele technieken de beperking in een gewricht te verminderen.Verder heb ik patiënten in verschillende beweegprogramma’s begeleid, waaronder obesitas. Tijdens mijn opleiding heb ik meegewerkt aan een groot onderzoek binnen het professionele voetbal in Nederland naar liesblessures onder voetballers. Tijdens mijn behandeling combineer ik de verschillende behandeltechnieken.

Ik ben een enthousiast en open persoon en vind het contact met de cliënt erg belangrijk. Iedereen is anders en bij elk individueel persoon hoort een bepaalde aanpak. Ik kijk samen met mijn cliënt naar de verschillende behandelmogelijkheden en samen komen wij tot een goede aanpak. Ik haal binnen het behandeltraject mijn energie uit het samen met de cliënt toewerken naar het hoogst haalbare doel.

U kunt mij bereiken via de mail: pascalmefysio@gmail.com of bellen op
telefoonnummer 06-55072216 om een afspraak te maken.

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp