Tim Jongejans

Ik ben Tim Jongejans. Ik ben in mei 2018 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende (en één jaar na) de opleiding heb ik een driejarige cursus bij Ajax gevolgd ter verdieping in fysiotherapie in de sport. Gedurende deze cursus is uitgebreid aandacht besteed aan sportrevalidatie bij verscheidene klachten en blessures. Aangezien deze cursus voornamelijk in het teken stond van voetbal, specialiseerde deze cursus zich met name in enkel-, knie-, heup- en liesklachten.

Na de opleiding fysiotherapie heb ik tevens direct een opleiding voor dry needling gevolgd. Hierna ben ik meteen als fysiotherapeut aan de slag gegaan. Na een waarneming bij een eerstelijns praktijk ben ik sinds eind 2018 werkzaam bij ME Fysio.

In 2022 rond ik  de Master Manuele Therapie te SOMT, in Amersfoort succesvol af. Deze Masteropleiding richt zich voornamelijk tot de functie van gewrichten, waarin in het bijzonder aandacht is voor de wervelkolom. Hierin wordt met name in hoofdpijn-, nek, schouder- en rugklachten gespecialiseerd.

Ik vind het leuk om te achterhalen wat de oorzaak van de klacht is en welke factoren hierin een rol spelen, om vervolgens een specifiek behandelplan op te stellen om zo de cliënt te helpen om van de klacht af te komen. Ik ben enthousiast en combineer graag meerdere behandeltechnieken om zo effectief mogelijk te kunnen behandelen, altijd zo veel mogelijk gebaseerd op wetenschappelijke evidentie. Naast fysiotherapie ben ik zelf veelal geïnteresseerd in sport, voornamelijk in voetbal, wielrennen en hardlopen.

U kunt mij bereiken via de mail: tim@fysiotherapiemefysio.com of bellen op telefoonnummer 06-11251489 om een afspraak te maken.

Ik ben in het KRF NL (kwaliteitskeurmerk van het KNGF) ingeschreven en BIG geregistreerd onder nummer 79924154504.

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP