Huisarts in omgeving Hoofddorp

Wij werken met alle huisartsen in Hoofddorp samen. U kunt zowel Met als Zonder verwijzing van een huisarts/specialist bij ons terecht. Sinds 2006 is de Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie ingevoerd.

Indien u bij de huisarts geweest bent en een verwijzing voor fysiotherapie gekregen heeft, zullen wij tijdens het behandelproces een tussentijdse rapportage naar de huisarts sturen om deze op de hoogte te stellen van de behandeling/ het revalidatieproces.

Wanneer u zonder verwijzing van de huisarts, via de directe toegankelijkheid fysiotherapie, naar ons toe komt doen wij een zogeheten screening, waarmee wij kijken of u door ons behandeld kunt worden. Als dit het geval is starten wij direct met (het onderzoek en daarna) de behandeling en informeren wij de huisarts hierover, middels een korte rapportage, mits u daar toestemming voor heeft gegeven. Indien uit de screening blijkt dat wij u niet mogen behandelen, zullen wij u naar de huisarts sturen.

In beide geval (met of zonder verwijzing) sturen wij bij afronding van de behandeling een eindrapportage naar de huisarts. Tevens zullen wij bij een afwijkend beloop contact opnemen met de huisarts om te overleggen over de behandeling. Bij de intake vragen wij u ons toestemming te geven voor dergelijke rapportages naar de huisarts.

ME Fysio, fysiotherapie, J.C. Beetslaan 157 Hoofddorp
× STEL JE VRAAG VIA WHATSAPP