Fysiotherapie ME Fysio – Fysiotherapeut in Hoofddorp http://test.fysiotherapiemefysio.com/ Gespecialiseerd in Dry Needling, manuele therapie, taping, long- en sportfysiotherapie en ook in de avond open! Mon, 12 Sep 2022 09:10:00 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.1.1 Coccygodynie / stuitpijn therapie https://www.fysiotherapiemefysio.com/stuitpijn-therapie/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=stuitpijn-therapie Mon, 12 Sep 2022 09:07:21 +0000 https://www.fysiotherapiemefysio.com/?p=3443 In de praktijk hoor ik vaak, dat cliënten bij de arts komen en horen: “leer ermee leven, er is niets aan te doen” of direct worden doorverwezen naar de pijnpoli. Onzin! Wat is ‘het pijnlijke stuitje’?  ‘Het pijnlijke stuitje’ is de simpele benaming voor coccygodynie. Symptomen / klachten De meeste mensen met een coccygodynie ervaren […]

The post Coccygodynie / stuitpijn therapie appeared first on Fysiotherapie ME Fysio - Fysiotherapeut in Hoofddorp.

]]>
In de praktijk hoor ik vaak, dat cliënten bij de arts komen en horen: “leer ermee leven, er is niets aan te doen” of direct worden doorverwezen naar de pijnpoli. Onzin!

Wat is ‘het pijnlijke stuitje’? 
‘Het pijnlijke stuitje’ is de simpele benaming voor coccygodynie.

Symptomen / klachten
De meeste mensen met een coccygodynie ervaren (veel) pijn in of rond het stuitje, die soms kan uitstralen naar de zitbotjes en/of de onderrug. De pijn neemt toe tijdens zitten en opstaan

Oorzaken
Oorzaak van deze klacht is vaak door een trauma (bijv. een val op de billen) of een geboorte (bevalling). Maar klachten kunnen ook indirect ontstaan vanuit een verkeerde stand van het bekken of een verkeerde houding.

Fysiotherapie / Manuele therapie
Na de intake volgt een specifiek  onderzoek.

Een scheefstand van het stuitje kan gevolgen hebben voor de totale beweegketen van spieren en gewrichten. De veranderde positie van het stuitje gaat mogelijk gepaard met:

 • een standsverandering van het heiligbeen
 • verminderde beweeglijkheid van de onderrug
 • tussenwervelschijf problematiek in de onderrug
 • hoofdpijn 
 • darmproblematiek

Behandel techniek:
Meine Veldman en Cecile Röst hebben in 2012 een pijnvrije, externe behandelmethode ontwikkeld voor het corrigeren van het stuitje. De correctie van het stuitje is een zachte techniek, maar het kan zijn dat na de behandeling wat napijn ontstaat. Dit duurt gemiddeld 5 dagen en gaat vanzelf over.

Na het corrigeren van het stuitje,  moet dit zowel in acute als in het chronische stadium meteen afname van pijn geven.
De behandeling wordt vervolgens gecombineerd met oefenprogramma ontwikkeld door Rost Therapy. Dit zijn eenvoudige oefeningen, die je thuis verder voortzet.

Wanneer je positief reageert op de stuitbehandeling, dan ben je vaak na 2 sessies zo goed als klachtenvrij.

Margot Stap,
Fysiotherapeut en master manueeltherapeut
Stuitpijn Therapeut RTh
Bekkenpijn Therapeut RTh
(Rost Therapy – het expertisecentrum voor bekken en stuitklachten)

 

The post Coccygodynie / stuitpijn therapie appeared first on Fysiotherapie ME Fysio - Fysiotherapeut in Hoofddorp.

]]>
Het pijnlijke stuitje https://www.fysiotherapiemefysio.com/het-pijnlijke-stuitje/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=het-pijnlijke-stuitje Mon, 15 Feb 2021 20:11:55 +0000 http://www.fysiotherapiemefysio.com/?p=3189 Inleiding De meeste patiënten met een coccygodynie (= pijn aan het stuitje) klagen over pijn in of rond het stuitje, die soms kan uitstralen naar de zitbotjes en/of de onderrug. De pijn neemt vooral toe tijdens zitten, maar kan ook heel vervelend zijn bij het opstaan of als er druk op komt. Oorzaak van deze […]

The post Het pijnlijke stuitje appeared first on Fysiotherapie ME Fysio - Fysiotherapeut in Hoofddorp.

]]>
Inleiding

De meeste patiënten met een coccygodynie (= pijn aan het stuitje) klagen over pijn in of rond het stuitje, die soms kan uitstralen naar de zitbotjes en/of de onderrug. De pijn neemt vooral toe tijdens zitten, maar kan ook heel vervelend zijn bij het opstaan of als er druk op komt.

Oorzaak van deze klacht is vaak door een trauma (bijv. een val op de billen/stuitje) of een geboorte (bevalling). Ook kunnen klachten indirect ontstaan vanuit een verkeerde stand van het bekken of een verkeerde houding.

Na de anamnese (= vraaggesprek) volgt het onderzoek.

Een scheefstand van het stuitje kan gevolgen hebben voor de totale bewegingsketen van gewrichten en spieren. De veranderde positie van het stuitje gaat mogelijk gepaard met:

 • een standsverandering van het heiligbeen
 • verminderde beweeglijkheid van de onderrug
 • tussenwervelschijf problematiek in de onderrug
 • hoofdpijn
 • algehele verstoring in het houding- en beweegapparaat

Techniek

Meine Veldman en Cecile Röst hebben in 2012 gezamenlijk een pijnvrije, externe* behandelmethode ontwikkeld voor het corrigeren van het stuitje.

Bij het corrigeren van het stuitje, wat van buitenaf gebeurd*, moet dit zowel in acute als in het chronische stadium meteen afname van pijn geven.

De behandeling wordt vervolgens gecombineerd met o.a. het corrigeren van de zithouding en ontspanningsoefeningen van de bekkenbodemspieren. Dit zijn eenvoudige oefeningen, die je thuis verder voortzet.

Wanneer je positief reageert op de behandeling ben je vaak na 2 sessies zo goed als klachtenvrij.

 

Therapeut
Margot Stap
fysiotherapeut – master manueeltherapeut
Gespecialiseerd in coccygodynie / stuit klachten

The post Het pijnlijke stuitje appeared first on Fysiotherapie ME Fysio - Fysiotherapeut in Hoofddorp.

]]>
Schaatsen, (onge)vallen en stuitklachten https://www.fysiotherapiemefysio.com/schaatsen-en-stuitklachten-na-val/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=schaatsen-en-stuitklachten-na-val Mon, 15 Feb 2021 20:08:18 +0000 http://www.fysiotherapiemefysio.com/?p=3185 Veel winterpret dit weekend, schaatsen en genieten van het laatste beetje sneeuw maar helaas ook veel valpartijen en botbreuken. Een veelvoorkomende val bij het schaatsen is die o zo pijnlijke val op het stuitje… Wisten jullie dat onze manueel therapeut Margot gespecialiseerd is in stuitklachten? Dit wordt ook wel coccygodynie of het pijnlijke stuitje genoemd, […]

The post Schaatsen, (onge)vallen en stuitklachten appeared first on Fysiotherapie ME Fysio - Fysiotherapeut in Hoofddorp.

]]>
Veel winterpret dit weekend, schaatsen en genieten van het laatste beetje sneeuw maar helaas ook veel valpartijen en botbreuken. Een veelvoorkomende val bij het schaatsen is die o zo pijnlijke val op het stuitje… Wisten jullie dat onze manueel therapeut Margot gespecialiseerd is in stuitklachten? Dit wordt ook wel coccygodynie of het pijnlijke stuitje genoemd, meer daarover en over de behandeling lees je hier

The post Schaatsen, (onge)vallen en stuitklachten appeared first on Fysiotherapie ME Fysio - Fysiotherapeut in Hoofddorp.

]]>
Corona revalidatie https://www.fysiotherapiemefysio.com/corona-revalidatie/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=corona-revalidatie Tue, 16 Jun 2020 20:47:52 +0000 http://www.fysiotherapiemefysio.com/?p=3141 https://www.youtube.com/watch?v=NstO6kKk4Jg&feature=youtu.be Binnen onze praktijk werken drie ervaren longfysiotherapeuten: Anouk, Laura en Els. Zij doen nu ook de revalidatie van de COVID-19 (Corona) patiënten. COVID-19 heeft veel invloed op de longen en in sommige gevallen leidt het zelfs tot blijvende schade. Daarnaast krijgen ook het lichaam (fysiek) en de geest (mentaal) veel te verduren. Per cliënt […]

The post Corona revalidatie appeared first on Fysiotherapie ME Fysio - Fysiotherapeut in Hoofddorp.

]]>
https://www.youtube.com/watch?v=NstO6kKk4Jg&feature=youtu.be

Binnen onze praktijk werken drie ervaren longfysiotherapeuten: Anouk, Laura en Els. Zij doen nu ook de revalidatie van de COVID-19 (Corona) patiënten. COVID-19 heeft veel invloed op de longen en in sommige gevallen leidt het zelfs tot blijvende schade. Daarnaast krijgen ook het lichaam (fysiek) en de geest (mentaal) veel te verduren. Per cliënt wordt gekeken hoe de revalidatie eruit ziet. In de meeste gevallen zal de behandeling in ieder geval bestaan uit: ademhalingstechnieken en ademhalingstraining, het opbouwen van spierkracht en uithoudingsvermogen en coaching. 

Voor meer informatie of vragen, neem contact met ons op: 06-37330248 of info@mefysio.com

The post Corona revalidatie appeared first on Fysiotherapie ME Fysio - Fysiotherapeut in Hoofddorp.

]]>
Fysiotherapie op afstand https://www.fysiotherapiemefysio.com/fysiotherapie-op-afstand/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=fysiotherapie-op-afstand Mon, 30 Mar 2020 17:48:35 +0000 http://www.fysiotherapiemefysio.com/?p=3127 Wat kunnen wij nu de praktijk gesloten is nog wel voor u betekenen? Onze fysiotherapeuten zijn nog steeds bereikbaar voor ‘fysiotherapie op afstand’, voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Met zowel nieuwe klachten als bestaande klachten. Fysieke behandelingen kunnen wij op dit moment niet doen. Maar wat kunnen wij wel? Wij kunnen e-consulten doen, dit […]

The post Fysiotherapie op afstand appeared first on Fysiotherapie ME Fysio - Fysiotherapeut in Hoofddorp.

]]>
Wat kunnen wij nu de praktijk gesloten is nog wel voor u betekenen?
Onze fysiotherapeuten zijn nog steeds bereikbaar voor ‘fysiotherapie op afstand’, voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Met zowel nieuwe klachten als bestaande klachten. Fysieke behandelingen kunnen wij op dit moment niet doen. Maar wat kunnen wij wel? Wij kunnen e-consulten doen, dit zijn afspraken waarbij wij via beeldbellen (videobellen) contact hebben, of telefonisch.

Wat kunnen wij op deze manier, op afstand, voor u doen?

 • Op basis van een intake gesprek, waarin wij oa de klachten, oorsprong en het beloop uitvragen, in combinatie met eventuele zelftesten en het zien van uw houding, kunnen we in veel gevallen een diagnose stellen.
 • We geven adviezen wat je kan doen om de klachten te verminderen.
 • We kunnen samen oefeningen doornemen, die belangrijk zijn om de klachten te verminderen op lange en/of korte termijn. En een oefenprogramma voor thuis maken. Bij het doornemen van de oefeningen kunnen wij op afstand tips/correcties geven.
 • We kunnen naar de (thuis)werkplek kijken en daar adviezen over geven.
 • We kunnen houdingsadviezen geven.

Neem contact met ons op via de mail op info@mefysio.com of bel/app naar 06-37330248

The post Fysiotherapie op afstand appeared first on Fysiotherapie ME Fysio - Fysiotherapeut in Hoofddorp.

]]>
Maatregelen vanaf 24-3 mbt Covid-19/Corona https://www.fysiotherapiemefysio.com/maatregelen-vanaf-24-3-mbt-covid-19-corona/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=maatregelen-vanaf-24-3-mbt-covid-19-corona Sun, 29 Mar 2020 20:35:25 +0000 http://www.fysiotherapiemefysio.com/?p=3118 Maandag avond 23-3 zijn de nieuwe maatregelen van de overheid in gegaan, die ook betrekking op ons als fysiotherapeuten hebben. Naar aanleiding hiervan heeft de KNGF (Koninklijke Nederlandse Genootschap Fysiotherapie) een dringend advies uitgebracht. Dit betekent voor ons dat wij op dit moment niet meer in de praktijk kunnen behandelen en alleen nog fysiotherapie/behandeling ‘op […]

The post Maatregelen vanaf 24-3 mbt Covid-19/Corona appeared first on Fysiotherapie ME Fysio - Fysiotherapeut in Hoofddorp.

]]>
Maandag avond 23-3 zijn de nieuwe maatregelen van de overheid in gegaan, die ook betrekking op ons als fysiotherapeuten hebben. Naar aanleiding hiervan heeft de KNGF (Koninklijke Nederlandse Genootschap Fysiotherapie) een dringend advies uitgebracht. Dit betekent voor ons dat wij op dit moment niet meer in de praktijk kunnen behandelen en alleen nog fysiotherapie/behandeling ‘op afstand’ kunnen doen, door middel van bijvoorbeeld e-consult (beeldbellen). Wij hadden je graag nog face-to-face geholpen, maar dat is nu echt niet meer mogelijk. Het is helaas niet anders, wij zullen ons allemaal aan de adviezen moeten houden om zo elkaar en jezelf te beschermen. Gezondheid staat voorop. Wij zullen iedereen die t/m 6 april een afspraak gepland heeft persoonlijk nog contacten om de huidige klachten status te bespreken en te kijken wat wij op afstand nog kunnen betekenen. Heel veel succes de komende tijd en we hopen jullie spoedig weer te kunnen verwelkomen in de praktijk!

The post Maatregelen vanaf 24-3 mbt Covid-19/Corona appeared first on Fysiotherapie ME Fysio - Fysiotherapeut in Hoofddorp.

]]>
Aangepaste maatregelen omtrent Corona 21-3-2020 https://www.fysiotherapiemefysio.com/aangepaste-maatregelen-omtrent-corona-21-3-2020/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=aangepaste-maatregelen-omtrent-corona-21-3-2020 Sat, 21 Mar 2020 16:19:49 +0000 http://www.fysiotherapiemefysio.com/?p=3114 Document antwoorden en maatregelen omtrent Corona 21-3-20 We begrijpen dat dit voor iedereen een heftige tijd is met veel onzekerheden. Omdat er ook veel vragen en duidelijkheden zijn met betrekking tot de fysiotherapeutische zorg, hebben wij ons standpunt van dit moment (21-03-2020) op papier gezet. Wij blijven voorlopig open. Waarom? Omdat vanuit de overheid het […]

The post Aangepaste maatregelen omtrent Corona 21-3-2020 appeared first on Fysiotherapie ME Fysio - Fysiotherapeut in Hoofddorp.

]]>
Document antwoorden en maatregelen omtrent Corona 21-3-20

We begrijpen dat dit voor iedereen een heftige tijd is met veel onzekerheden. Omdat er ook veel vragen en duidelijkheden zijn met betrekking tot de fysiotherapeutische zorg, hebben wij ons standpunt van dit moment (21-03-2020) op papier gezet.

Wij blijven voorlopig open. Waarom?
Omdat vanuit de overheid het verzoek is aan fysiotherapiepraktijken open te blijven om daarmee:

 • de druk van de huisartsen af te halen. Zo dat de huisartsen zich vooral op COVID-19 (of te wel Corona) patiënten en erge spoedgevallen kunnen richten. Wij kunnen de triage en behandeling van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat doen en daarmee de huisartsen ontlasten.
 • te zorgen dat de doorstroom vanuit de tweede lijn (ziekenhuis, revalidatiecentra)gewaarborgd is om revalidatie patiënten die zonder fysiotherapie niet naar huis kunnen te helpen, om daarmee de druk van de overbelaste tweedelijnszorg te halen. Daarmee zorgen we voor een doorstroom vanuit de revalidatie centra naar huis.
 • patiënten door te kunnen behandelen omdat voor sommige cliënten het stoppen van de fysiotherapeutische behandeling kan leiden tot (blijvende) complicaties/verslechtering van de klachten/gezondheid.
 • fysiotherapeutische behandeling aan mensen in de cruciale beroepen te garanderen, zodat ze hun werk (beter) uit kunnen (blijven) voeren. Deze mensen gaan ook door hun rug of hebben overbelaste ledematen door de extreme overuren.

Welke mensen zullen wij de komende tijd NIET behandelen:

 • alle mensen met minimale luchtweg of verkoudheidsklachten. Hieronder verstaan wij onder andere:
  1. (neus)verkoudheid
  2. hoesten, kuchen of niezen
  3. loopneus
  4. keelpijn
  5. verhoging (= tot 38 graden) of koorts
  6. kortademigheid
  7. hoofdpijn
  8. branderige ogen
  9. moeheid
  10. je ziek voelen
  11. diarree

* Mocht u lichte klachten hebben en noodzakelijke zorg nodig hebben, overleg dan met uw fysiotherapeut wat de mogelijkheden mbt fysiotherapeutische behandeling voor uw persoonlijk zijn. We kunnen dan kijken of wij op een andere manier een behandeling op afstand (e-consult, telefonisch) of met beschermende maatregelen uit zouden kunnen voeren.

Wat doen wij op dit moment anders tijdens een behandeling:

 • Wij adviseren risico cliënten (kwetsbare mensen) in principe om thuis te blijven, om zoveel mogelijk contact met anderen te vermijden. Wij zullen deze cliënten niet fysiek behandelen. Wij adviseren alle mensen die in de risicogroep vallen het contact met anderen zoveel mogelijk te vermijden. Indien fysiotherapie voor deze cliënten noodzakelijk is zullen wij een persoonlijk plan van aanpak maken om te kijken wat haalbaar en wenselijk is.
 • Wij vragen mensen alleen te komen met noodzakelijke, dringende klachten, indien de klachten beter gaan (en niet erg aanwezig zijn) of een evaluatie/test afspraak gepland staat dan zullen we voorstellen hiervan een telefonisch consult te maken of de afspraak te verzetten/annuleren.
 • We contacten iedereen voor de behandeling, of ze willen komen en geen (verkoudheids) klachten hebben zoals hierboven (bij NIET behandelen) beschreven.
 • Alle cliënten worden ALLEEN behandeld indien zij zelf TWEE eigen handdoeken meenemen.
 • Wij verzoeken alle cliënten alleen te komen (zonder begeleider en zonder kinderen). Neemt u alleen een begeleider mee, als u niet in staat bent om zelfstandig te komen. De begeleider kan helaas niet mee de behandelruimte in en dient buiten te wachten.
 • Wij desinfecteren de behandelbank, stoel, kraan, deurklinken en materialen na iedere cliënt.
 • Wij wassen na iedere cliënt onze handen met zeep en water (volgens protocol) en gebruiken handenalcohol.
 • Voor huisbezoeken geldt dat wij alleen komen, indien ook andere huisgenoten geen klachten hebben zoals beschreven bij a t/m k. Indien huisgenoten klachten hebben, overleg dan met uw behandelend fysiotherapeut uw persoonlijke situatie.
 • Onze fysiotherapeuten werken alleen indien zij zelf fit zijn en geen klachten hebben zoals hierboven bij a t/m k beschreven zijn.
 • Onze fysiotherapeuten behandelen waar gewenst met beschermmiddelen, zoals bijvoorbeeld handschoenen.

Wij hebben zoveel mogelijk maatregelen getroffen om de overdracht van het Coronavirus in onze praktijk zoveel mogelijk te beperken en voorkomen, maar de fysiotherapeutische zorg wel te kunnen continueren.

Deze maatregelen zullen wij veel aan moeten passen op basis van dagelijkse informatie. Deze informatie kan van dag tot dag en zelf van uur tot uur veranderen. We hopen op uw begrip voor deze vaak plotselinge veranderingen. Wij volgen hierin de adviezen van het KNGF en RIVM. We realiseren ons dan ook dat dit document niet lang actueel zal blijven.

Bij verdere vragen neem contact op met Micha/Els op 06-37330248 of stuur een mail naar info@mefysio.com of benader ons via social media.

Volg zelf ook het RIVM om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

En laten we vooral in deze tijd voorzichtig zijn, aan anderen denken en elkaar steunen!

ME Fysio
Hoofddorp

 

The post Aangepaste maatregelen omtrent Corona 21-3-2020 appeared first on Fysiotherapie ME Fysio - Fysiotherapeut in Hoofddorp.

]]>
ME Fysio open, maatregelen omtrent Corona https://www.fysiotherapiemefysio.com/3110-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=3110-2 Wed, 18 Mar 2020 21:22:40 +0000 http://www.fysiotherapiemefysio.com/?p=3110 Op 15 maart zijn de nieuwe maatregelen van het RIVM bekend gemaakt omtrent het Corona virus (COVID-19). Basic Fit is sindsdien gesloten. Wij als ME Fysio zullen met 2 van de 3 kamers voorlopig open blijven. Wij maken daarbij GEEN gebruik van de faciliteiten van Basic Fit. Maar behandelen alleen in kamer 1 en 3. […]

The post ME Fysio open, maatregelen omtrent Corona appeared first on Fysiotherapie ME Fysio - Fysiotherapeut in Hoofddorp.

]]>
Op 15 maart zijn de nieuwe maatregelen van het RIVM bekend gemaakt omtrent het Corona virus (COVID-19). Basic Fit is sindsdien gesloten. Wij als ME Fysio zullen met 2 van de 3 kamers voorlopig open blijven. Wij maken daarbij GEEN gebruik van de faciliteiten van Basic Fit. Maar behandelen alleen in kamer 1 en 3. Hierdoor kan het zijn dat er wat geschoven wordt in de agenda’s van de therapeuten om zoveel mogelijk mensen wel te kunnen helpen. Uw fysiotherapeut zal hierover contact met u opnemen. Wij houden ons aan strenge hygiëne eisen en zijn continu bezig de behandelruimte te desinfecteren, wij vragen hierbij ook uw hulp door 2 eigen handdoeken mee te nemen. Indien u GEEN handdoeken mee neemt kunnen wij u helaas op dit moment niet behandelen. Mocht u luchtwegproblemen of lichte verkoudheidsheids klachten hebben, zoals hoesten, niezen of een loopneus dan verzoeken wij u dringend thuis te blijven en kunt u uw afspraak ook nog kort van te voren kosteloos annuleren. Onze fysiotherapeuten zullen ook alleen werken als deze fit zijn en geen klachten hebben.

Mocht u tot de risico groep behoren, dan verzoeken wij u om thuis te blijven, om zo min mogelijk risico te lopen. 

Voor verdere vragen, neem contact op met uw fysiotherapeut. 

ME Fysio, fysiotherapie in Hoofddorp

The post ME Fysio open, maatregelen omtrent Corona appeared first on Fysiotherapie ME Fysio - Fysiotherapeut in Hoofddorp.

]]>
Maatregelen mbt Corona https://www.fysiotherapiemefysio.com/maatregelen-mbt-corona/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=maatregelen-mbt-corona Tue, 03 Mar 2020 20:45:27 +0000 http://fysiotherapiemefysio.com/?p=3103 Veel mensen vragen ons naar onze maatregelen mbt corona. Wij volgen hierin het RIVM. Wij zorgen altijd voor goede hygiëne en zullen dat de komende tijd ook zeker doen. Wij houden ons aan het ‘handenwas protocol’ en gebruiken handenalcohol. Verder zullen wij de komende tijd geen/minder handen schudden dan wij deden. Ook verzoeken wij cliënten […]

The post Maatregelen mbt Corona appeared first on Fysiotherapie ME Fysio - Fysiotherapeut in Hoofddorp.

]]>
Veel mensen vragen ons naar onze maatregelen mbt corona. Wij volgen hierin het RIVM. Wij zorgen altijd voor goede hygiëne en zullen dat de komende tijd ook zeker doen. Wij houden ons aan het ‘handenwas protocol’ en gebruiken handenalcohol. Verder zullen wij de komende tijd geen/minder handen schudden dan wij deden. Ook verzoeken wij cliënten met griep verschijnselen thuis te blijven en deze mogen daarbij ook de afspraak < 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Wij vragen u ook een eigen handdoek mee te brengen naar de behandeling. Mochten er nog verdere vragen zijn, stel deze dan aan uw fysiotherapeut.

The post Maatregelen mbt Corona appeared first on Fysiotherapie ME Fysio - Fysiotherapeut in Hoofddorp.

]]>
Vacature! https://www.fysiotherapiemefysio.com/vacature/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vacature Sat, 22 Feb 2020 21:31:29 +0000 http://www.fysiotherapiemefysio.com/?p=3084 Wij zoeken een leuke enthousiaste fysiotherapeut om ons team van ME Fysio te versterken. Dus wil je een leuke fysiotherapie baan in Hoofddorp? Stuur ons een bericht!

The post Vacature! appeared first on Fysiotherapie ME Fysio - Fysiotherapeut in Hoofddorp.

]]>
Wij zoeken een leuke enthousiaste fysiotherapeut om ons team van ME Fysio te versterken. Dus wil je een leuke fysiotherapie baan in Hoofddorp? Stuur ons een bericht!

The post Vacature! appeared first on Fysiotherapie ME Fysio - Fysiotherapeut in Hoofddorp.

]]>